top of page
WORKSHOP" Compensatii si beneficii"

Atrage. Recunoaște. Recompensează

 

Introducere

Indiferent dacă doriți să vă schimbați strategia de resurse umane sau doriți să aflați mai multe despre beneficii și compensații, "Beneficiile și compensațiile pentru resurse umane" sunt pentru dumneavoastră. Cu o agendă bazată pe modul de gestionare a problemelor actuale și viitoare ale beneficiilor și a necesităților de compensare, veți putea înțelege rapid noțiunile de bază și puteți aplica noi strategii la locul de muncă.

Acest atelier este proiectat cu instrumente și tehnici pentru a crea în mod eficient o structură complexă și precisă de compensare și beneficii în companiile pentru care lucrați.

Multe companii astăzi realizează că, cu cât se concentrează mai mult pe beneficii și compensații, cu atât mai mult vor putea să atragă talentul potrivit - și să-și păstreze talentul pe care îl au deja. Prin efectuarea evaluărilor nevoilor, organizațiile pot începe să identifice nevoile lor unice, găsind lacune în strategiile lor.

 

Obiective de învățare

• Aflați cum se aplică aceste strategii și idei companiilor. Prin simpla privire a organizației lor într-un mod diferit, companiile pot schimba modul în care sunt structurate beneficiile și pachetele de compensare.

• Înțelegeți modul în care Compensația și Beneficiile pot influența o organizație și vă pot spori gradul de conștientizare a modului în care puteți gestiona și satisface cererile părților interesate.

• Înțelegeți cum puteți măsura succesul atât al rolului cât și al echipei dumneavoastră.

• Îmbunătățiți o serie de abilități și cunoștințe de bază în resursele umane, înțelegeți-vă propriul set de competențe și beneficiați de asistență profesională în elaborarea unui plan de dezvoltare personală pentru succesul viitor.

• Examinați programele organizației împotriva unei serii de alte organizații și industrii.

 

Beneficii ale participării

Atelierul:

- va dota participanții cu cunoștințele, instrumentele și tehnicile pentru a defini scopul compensației în organizația lor;

- va ajuta participanții să articuleze rolul și valoarea funcției de Compensații și Beneficii;

- va ajuta la măsurarea succesului (sau eșecului) programelor respective;

- va ajuta la comunicarea eficientă a compensațiilor și a beneficiilor ca parte a unei strategii mai largi de resurse umane;

- va ajuta participanții să se concentreze asupra unei abordări totale de compensare, punându-se accentul în special pe recompensele fără numerar;

- va dezvola aptitudini și cunoștințe personale pentru îmbunătățirea calificării în domeniul resurselor umane

bottom of page