top of page
Suntem profesionisti in leadership, facilitare si coaching, avem si experienta substantiala  practica de business- si suntem specializati in solutii integrative de leadership si servicii de coaching avand o prezenta activa in Romania si in tari europene in ultimii 8 ani.
Filosofia echipei noastre:

Filosofia noastră de echipă este de a fi impreună, spre crestere, sinergici,  autentici si pozitivi, de a lucra cu pasiune și seriozitate, menținându-ne în același timp atenția pe a ne cultiva starea de bine emoțională, mentală, spirituală și fizică, o energie bună ca indivizi și ca o echipă, învățând si trasmitand lucruri noi în fiecare an, păstrând un ritm uman, cultivând relații calitative, plăcere și integritate în tot ceea ce facem.

Reunirea si activitatea noastra este  despre  o calatorie in care sa facem lucruri cu semnificatie , pentru noi si pentru ceilalti, de a aduce flacara noastra pentru a aprinde alte si alte lumini, care sa aduca stralucire vietilor altor oameni, care au un angajament de evolutie si viata traita aspirational.

Pana la urma, oamenii nu antreneaza leadershipul pentru a-l manifesta numai la joburile lor,  ci oriunde vor sa faca lucruri semnificative in vietile lor si a celor care conteaza pentru ei.

Misiunea noastra este de a oferi workshopuri, sesiuni de facilitare  si consultanta de leadership precum si coaching avansat, individual si de grup , de cea mai inalta calitate pentru clienti internationali, indivizi, grupuri si companii, utilizand  metode profesionale de o inalta acuratete si calitate.
Ne dorim sa oferim asistententa companiilor, sa fie puternice in a-si stabili si urmari si a atinge obiectivele, pentru a avea rezultate, eficienta, si a mentine o stare de bine a oamenilor si organizatiilor in timp de muncesc.
Dorim sa fim un partener serios al companiilor pentru ca acestea sa-si valorifice si exprime pe deplin  potentialul .
Viziune:
Sa generam o recunoaștere globală a modului in care facem lumea mai buna prin: sesiuni de facilitare  si consultanta de leadership precum si coaching avansat.
Si, contractati pentru programe de leadership, sesiuni de facilitare, consultanta si  coaching,  de exceptie, eficiente, atat la nivel de individ cat si al companiei, sa oferim cel mai bun sprijin pentru clienti, pentru ca acestia  sa poata obtine claritate, viziune, eficienta, putere in a actiona si rezultate.
Le vom oferi clientilor nostri, indivizi,  sprijin profesional  la nivel intelectual si emotional pentru ca ei sa isi exploreze potentialul la maxim si sa ajunga la rezultatul final: succes, eficienta, excelenta. 
Valori :
Integritate -ne respectam  cuvantul, suntem cinstiti in toate aspectele activitatilor de afaceri.
Confidentialitate -toate informatiile referitoare la client sau discutate cu clientii se afla sub clauza totala de confidentialitate profesionala.
 
Respect -respectam ritmul, valorile si personalitatea clientilor.
Starea de binevrem sa pastram un obiectiv constant in a ne cultiva noi insine starea de bine, de armonie, echilibru si astfel, de eficienta; si vrem sa fi catalizatori pentru starea de echilibru si eficienta a clientilor nostri.
Buna credinta - avem competentele necesare pentru a sustine clientul si le vom folosi la maximul de potential si de buna-credinta .
A fi in serviciul clientului  -clientul este servit in mod prompt si pentru binele sau. Intentia finala este de a face acele actiuni, evaluari, workshopuri, coachinguri, care sa il sustina cel mai potrivit in  a-si  atinge telurile cat mai rapid.
Grijaintreaga noastra activitate se bazeaza pe a avea un impact pozitiv asupra indivizilor, grupurilor si societatii. Avem grija si  respectam oamenii pentru esenta lor si pentru puterea lor de a-si deschide atat sufletul cat si mintea pentru a face loc dezvoltarii.
bottom of page