top of page

EVALUARI D.I.S.C

Vreti sa apelati la o evaluare de top?

Incercati sa va cunoasteti mai bine personalitatea si atuurile aferente in activitatea profesionala? 

Modelul DISC va ofera o perspectiva valoroasa si profesionista.

Modelul DISC este o modalitate standardizata si relativ usor de utilizat de evaluare a stilurilor de personalitate. Incadrarea intr-unul din cele 4 tipuri de personalitate (Dominant, Influentator, Statornic, Constiincios) se face in functie de 2 scale: orientarea spre oameni sau spre indeplinirea sarcinilor si ritmul propriu rapid sau moderat.

 

Utilizand instrumentul puteti invata multe despre modelele comportamentale prin care obtineti succes  si puteti avea o perspectiva a ceea ce ati putea antrena, spre a trece la un nou nivel de performanta si eficienta.

Profilul psihometric de evaluare DISC ® are  >50.000.000 respondenti  si  peste 80%  ca marja de exactitate. Este inventat de prof.William Marston (1893-1947), contemporan al lui Jung,  absolvent Harvard University , Psihologie(1915),  Facultatea de Drept (1918),  Doctor in psihologie ,Harvard University (1921), Profesor la American University,co-inventator al testului Poligraf folosit cu succes si astazi.

Pe 4 dimensiuni, din 112 comportamente, veti avea posibilitatea sa analizati tiparele comportamentale limitative cat si pe cele  constructive. 

 

Se poate utiliza individual sau la nivel de grup.

bottom of page