top of page

CHRISTIAN LE TALLEC

Christian si-a dedicat ultimii 7 ani coaching-ului dupa ce anterior a activat ca si director financiar si director general, national si international.

A condus la nivel directoral  national si regional business-uri icu cifre de afaceri de peste 50 mil E, n Franta, Cehia, Belgia, Luxemburg.

Este apreciat la modul cel mai sincer de oamenii cu care a lucrat ca fiind un mentor generos si un coach remarcabil.

Are experienta atat in coagularea de echipe cat si in managementul financiar. Cu o ampla viziune asupra etapelor si provocarilor specifice dezoltarii afacerii, Christian s-a  remarcat prin puterea sa de analiza si generozitatea de a mentora si pastra aproape oamenii valorosi, in interactiuni umane si profesionale care lasa urme.

Christam ste Executive and Team Coach si lucreaza atat in sesiuni individuale cat si cu grupuri, utilizand metodologiile ICI Geneve si metoda investigarii apreciative.
Este absolvent de Drept si Finante.

Christian lucreaza in limba franceza si engleza. 

Specialitatea sa sunt programele de coaching cu CEO, CFO & board of managers aflati in tranzitii sau care au nevoie de suport si acompanierea in re-calibrarea strategiei. 

Un coach matur, a carui experienta de business management de peste 30 de ani reprezinta  un atuu forte.

Christian s-a implicat si in pregatirea studentilor de la facultatea de Business de la La Rochelle France oferind acestora suport pentru planul de cariera.

Momentan este implicat in proiecte de coaching in Franta, Cehia, Romania si Belgia cu companii din domeniul Pharma si Otc.

Este un bun comunicator si fin cunoscator al fiintei umane. 

Ce aduce unic Christian  prin prezenta sa ca si coach este un mod de a fi elegant, generos, memorabil.

Calificari

Master Coach Executive and Team Coach, ICI Geneve. 

Universite Sorbone  Franta - Drept, Finante si Gestiunea Intreprinderii

Workshopurile pe care le face sunt:

  • BE MENTOR  FOR YOUR POOL OF  TALENTS AND SUCCESSORS

bottom of page