top of page

ANA GABRIELA ATANASIU

 

Ana este  Doctor in stiinte juridice, fiind specializata in analiza riscurilor si raspunderii membrilor consiliilor de administratie si in protectia actionarilor impotriva abuzului de minoritate.

Experienta profesionala a Anei include importante proiecte de consultanta de dreptul afacerilor, precum reprezentarea unui fond de investitii international in administrarea si protejarea unei investitii de EUR300 mln pe piata de capital din Romania sau reprezentarea unui investitor roman in realizarea unui proiect imobiliar de peste EUR30 mln, consultanta de guvernare corporatista si privind consiliile de administratie.

De asemenea, Ana ofera consultanta specifica de drept societar afacerilor de familie.

Ea activeaza in industrii precum consumer goods si retail, institutii financiare, energie, transporturi, real estate, tehnologie, media si telecomunicatii.

Ana a condus departamentul juridic al Bursei de Valori Bucuresti, a fost Manager intr-o firma din Big4, a detinut functia de Vice-presedinte al Consiliului de Administratie al Professional Women’s Network Romania si a participat ca expert legal in diferite grupuri de lucru ce au modificat legi si regulamente privind legislatia societatilor si a pietelor de capital.

Ana este doctor in drept din anul 2013, cu specialitatea Piete de capital, si a fost asistent universitar la disciplinele Drept comercial si Dreptul Transporturilor in cadrul Universitatii din Bucuresti.

 

Urmatoarele workshop-uri pe care Ana le  faciliteaza sunt:​

 

-LEADERSHIPUL CONSILIILOR DE ADMINISTRATIE

-INDUCTION IN THE BOARDS

-SPECIAL TEAM BUILDING FOR THE BIG BOARDS

poza site Ana Atanasiu.jpg
bottom of page