top of page
Bogdana_M_03.19.3-5.jpg

 

BOGDANA MACOVEI 

Am lucrat 16 ani într-o companie multinațională farmaceutică de top, în vânzări, marketing, management de oameni și de business, 16 ani care au fost la fel de importanți ca cei 7 ani de-acasă.

 

            Am plecat din această companie recunoscătoare pentru tot ce mi-a impregnat în ADN. Sunt medic și am fost mulți ani manager: leadershipul și îmbunătățirea continuă a relațiilor cu cei din jur au fost preocuparea mea permanentă.

            Ce m-a motivat de-a lungul carierei a fost să livrez ceea ce îmi propun, să pun continuu pasiune în dezvoltarea mea și a oamenilor din echipele din care am făcut parte și, în mod special, să mă bucur de fiecare moment al călătoriei.

           

            Din 2016 am devenit m-am bucurat din nou de frumusețea vieții de student pentru a îmi completa studiile în coaching și a obține certificarea internațională.  Lucrez ca facilitator și coach în mediul de business, iar viziunea mea e să produc impact pe termen lung prin toate intervențiile mele profesionale.

 

            La un moment dat o cunoștință, dorind să mă implice într-un proiect, m-a întrebat dacă sunt interesată de ceva nou.  I-am răspuns cu încredere „Da! Atâta vreme cât e sănătos, legal și are și ceva fun!” Acestea sunt valorile mele, sunt mereu în căutarea a ceva nou, mai bun și mai potrivit pentru sănătatea minții și a sufletului, pentru mine și pentru toți cei cu care interacționez.

 

Iar scopul meu e să trăiesc cu intenție și să ajut cât mai mulți oameni să facă același lucru!

In cadrul proiectului de Leadership Integrativ, facilitez programele: 

"INTELIGENTA EMOTIONALA in BUSINESS"

"LEADER INHIBITOR SAU LIDER  STIMULATOR"

"TIME MANAGEMENT"

"CHANGE MANAGEMENT"

bottom of page