top of page

stART

Leadership & Team Building

Fie că e vorba de numai o zi petrecută in afara firmei,  sau de un eveniment de 3 zile, realizat special pentru tine și echipa ta, conceptul unic, ce îmbină elementele specifice unui team-building-și studiul  leadershipului, te poate ajuta să îți cunoști mai bine echipa și să o dezvolți armonios, într-un mod extrem plăcut, dar și foarte practic, aplicat.

Îmbinăm experiența de a afla cum este să lucrezi în echipă cu un curs de leadership si cu tehnici verificate și certificate de evaluare  si team-coaching. 

MAI cONCRET.

cUM AVANSAM CU CONCEPTUL SI APOI CU PRACTICA:

 

1.FACEM EVALUARI

a)In avans cu 10 zile, se efectueaza suita de evaluari 360.

Great 360° este un instrument de evaluare și dezvoltare managerială care ajută la identificarea modului în care este percepută o persoană cu funcție de conducere de către anumite grupuri de respondenți, care au sau au avut relații funcționale precum și interacțiuni în mediul organizațional cu persoana căreia i se acordă feedback.

Acest lucru se realizează prin feedback-uri provenite de la grupuri diferite de respondenți precum: Persoana evaluată, Superiorii, Subordonații, Colegii și Alții.

Cele 8 Competențe Managerial analizate  precum și cele 18 Abilități Specifice corespunzătoare acestora sunt enumerate mai jos.

1. Comunicare Ascultare activă Analiza informațiilor Comunicare directă

2. Leadership Integritate Îndrumare Delegarea sarcinilor

3. Flexibilitate Adaptabilitate situațională Inovare

4. Relații organizaționale Relații de muncă Lucru în echipă

5. Gestionarea proceselor Utillizarea eficientă a resurselor Profesionalism

6. Performanță Inițiativă și Rezolvarea problemelor Orientare spre obiective

7. Coaching Dezvoltarea talentelor Motivarea echipei

8. Dezvoltare personală Demonstrează implicare Dezvoltare continuă

b)In avans cu 10 zile, se efectueaza suita de evaluarI DISC, individuale si de grup.

Fiecare manager se poate cunoste mai bine din perspectiva setului de comportamente pe care le utilizeaza in munca lor, si care privesc gradulindividual de Dominanta, Influenta, Tenacitate si Organizare.

2.CLARIFICAM INTR-UN WORKSHOP "FUNDAMENTELE LEADERSHIPULUI"

Este un workshop interactiv de 1 zi care se poate face atat la sediul clientului cat si in locatia aleasa pentru team-building. Tot grupul isi clarifica înțelegerea celor 4 stâlpi al leadership-ului si fiecare manager isi insuseste practic un tablou de bord, un instrument tip sinopsis, pe care il poate utiliza in activitatea sa de management  oriând se află în derivă si poate nu are sufiecienta claritate sa știe pe ce buton să apese

3. tHEN...WE talk.....seminar de jumatate de zi: " successful management behaviors" 

Leadership-ul aplicat este despre manifestarea unor comportamante adaptate obiectivelor si echipei pe care o conducem, zi de zi.

Din nou, un seminar interactiv, in care clarificam setul de comportamente actuale, cele necesar a fi imbunatatite si tiparul comportamental actual si viitor al echipei de manageri.

4.THEN WE make a development plan. eNJOY & LEARN.

 

bottom of page