top of page
Olivier Hoeppe.jpg

OLIVIER RENE HOEPPE

Olivier are o experienta in activitatea directoriala de peste 25 de ani, in mediul international, OTC, B2B si B2C, detinand functii  in Finanace, General Management, Regional  Management.

A lucrat si condus echipe din peste 20 de tari.

Este un expert in construirea de  echipe de colaborare și de infrastructuri consolidate pentru a transforma organizațiile, cu rezultate dovedite atat pe piețele mature, cat și emergente. Această experiență multiculturală este impletita cu o vastă experiență comercială și de marketing, susținută de un back-ground financiar puternic și o abordare decisivă de a conduce avantajul competitiv și  impunerea de  branduri pe piață. 

 

Are o minte deschisă, abilități creative și abilități de comunicare pentru a atinge obiective strategice în diferite sectoare.

Strategic și vizionar profesionist, a fost si ramane  axat pe adăugarea de valoare și profit unui business .

Experiența sa  solidă la nivel regional și internațional în toate funcțiile de bază ale afacerii ii dau un statut deosebit in intelegerea ampla a unui business si a mecanismelor de eficientizare a afectuia.

A experimentat fructos operatiuni de re-lansare, re-orientare, re-pozitionare, a gestionarii businessului  si  eficientizarii  costurilor .

Poseda o bogata expertiza in dezvoltarea afacerii in securizarea si optimizarea noilor piete, clienti si oportunitati, experienta in vânzări și marketing, experienta in designul structurat de brand,in  lansarea și re-ansarea de strategii și echipe operationale multi-canale. 

Experiență vastă în responsabilitatea deplină a P & L și a gestiunii financiare.

Este absolvent al Universitatii Poitieres France, 'Administrarea si controlul de gestiune al afacerilor'  si al programului Master Business Adminstration, INSEAD  France.

Pasionat de intelegerea mecanismenlor subtile in conducerea echipelor, este un fervent cautator de idei.

A absolvit  12 cursuri din domeniul leadershipului, citeste mult,  iubeste filosofia, pshihologia si cartile cu, despre si de Winston Churchil 

Workshopurile pe care le faciliteaza in prezent, alaturi de echipa noastra, sunt pro-bono, numai de 2 ori pe an si sunt:

  • FINANCE SKILLS  FOR NON-FINANCE MANAGERS 

  • CROSS CULTURAL MANAGEMENT

bottom of page