top of page

WORKSHOP 'INTELIGENTA EMOTIONALA IN BUSINESS '

Din ce în ce mai multe studii consistente arată că inteligența emoțională are un impact mai puternic decât IQ asupra succesului personal și profesional; ca urmare, numeroase organizații includ dezvoltarea inteligenței emoționale a angajaților în strategiile lor.

Este recunoscut că oamenii au nevoie să se cunoască pe ei înșiși pentru a își putea controla emoțiile, să devină mai adaptabili, rezistenți la stres și capabili să se susțină între ei prin capacitatea de a empatiza și a lucra eficient în echipe.

Competențele cuprinse în inteligența emoțională nu sunt  numai talente cu care ne naștem, ci abilități pe care le putem învăța. Ele sunt independente, fiecare în parte contribuind la dinamismul personal, dar și interdependente, influențându-se între ele și construindu-se una pe cealaltă.

Nu ne propunem soluții de “reparare rapidă”! E nevoie de înțelegere și conștientizare, acestea fiind aspectele esențiale ale programului nostru, în cadrul căruia vor fi împărtășite cu grupul cele mai recente abordări ale inteligenței emoționale.

Metodele de învățare folosite constau în exerciții, teorie, discuții și practică, adresându-se atât minții cât și inimii. Sunt încurajate participarea în timpul întălnirilor cât și angajamentul participanților între sesiuni pentru propria dezvoltare a viitoarelor competențe.

Cursul este organizat modular, pe pilonii inteligenței emoționale, putând a fi livrat separat în sesiuni de 1, 2 zile sau, in varianta orpima,  6 zile, pe parcursul unui an .

bottom of page