top of page

"Fundamentele leadershipului"

Fie ca este o echipa tanara de manageri fie ca este un mix de varste, este bine sa existe un moment zero, in care se pun fundamentele leadershipului, uniform,si se pleaca la drum cu aceleasi principii.

Workshop "Management bazat pe intelegerea profilelor comportamentale"

Managerii de succes sunt maestri in intelegerea si slefuirea comportamentelor umane. Indrazniti sa vreti mai mult.

Workshop "CONSTRUIREA de MISIUNE, VIZIUNE, VALORI "

MMV reprezinta o declaratie a scopului si valorilor companiei, care exprima simplu si profound de ce exista o companie si pe ce baze functioneaza.

Punem temeliile impreuna.

INSTRUMENTE DE MOTIVARE SI VALORIZARE A MEMBRILOR ECHIPEI

Un leader trebuie sa ramana focusat deopotriva pe rezultate si pe oameni. Cum facem sa crestem gradul de retentie, coagulare, dechidere, team spirit si participare autentica?  

Workshop: Antrenament in arta de a construi relatii.

Stii sa identifici tipurile de relatii, functiile lor, modalitatile de creare, transformare si  sublimare a lor? Daca nu, poti invata in acest workshop.

Presentation skills for managers

Workshopul  contine  atat tehnici  care va permit sa va cunoasteti mai bine si sa va conectati la forta interioara de comunicator,  astfel incat sa puteti sa prezentati entuziast, inspirant si convingator oricand, indiferent de subiect, cat si vehiculele de insusire de cunostinte tehnice necesare sustinerii unor prezentari care sa aiba impact. 

Este tinut  de 2 persoane, un coach si un actor, in tandem.

Workshop " Inteligenta emotionala in business"

Pentru ca ...sa ai un IQ mare nu este este suficient cand conduci oameni. Este nevoie de mai mult.

Facilitare sesiune de team coaching echipa manageriala

Ori de cate ori vreti idei noi, solutii la provocarile echipei dvs., o sesiune de 4 ore, condusa de un team coach, este o adevarata pepita de aur. Prin utilizarea de instrumente specifice de coaching de grup, coach-ul acompaniaza  grupul catre descoperirea solutiei colective si a elaborarii unui plan de actiune s.m.a.r.t.

Workshop" Managementul inovatiei"

Pentru managerii care sunt interesati sa aprofundeze cum sa incurajeze si cultive spiritul de inovatie, precum si sa culeaga corect fructele ei.

Evaluare" Inventarul cunostintelor de leadership"

Ca sa poti analiza in detaliu punctele forte si aspectele de imbunatatit . Cu intocmirea unui plan de dezvoltare.

Workshop" Essential coaching skills for managers"

Un leader bun este un coach bun pentru oamenii sai. 

Rolul de coach nu se confunda cu acela de mentor sau supervisor. 

Cu cat un manager isi rafineaza cunostintele de coaching, cu atat castiga timp, implicare  si co-participare din partea echipei sale. 

Timpul este cea mai importanta resursa, si a-l folosi cat mai eficient este o dorinta a tuturor leaderilor. Organizam intalniri'la o cafea' cu leadwerii din organizatii ( 3 h) in care un facilitator de leadership dezbate impreuna cu grupul, relaxat, o tema de leaderhip importanta pentru echipa. 

Ex: time management, self-leadership, mindfulness, tipuri de abordari, adaptate la o comportamente  dificile, influentare, etc.

.

WORKSHOP "BE MENTOR  FOR YOUR POOL OF  TALENTS AND SUCCESSORS"

Un leader bun este un mentor  bun pentru oamenii sai. Atat oamenii cu potential de dezvoltare cat si succesorii care se antreneaza pentru a ocupa pozitiile de management au mare nevoie de a invata prin impartasirea experientei personale. 

Workshop " Tehnici de comunicare si influentare in business"

Pentru managerii care  vor sa  isi insuseasca tehnici avansate de comunicare si influentare.

Self- Leadership"Gestionarea  nivelului propriu de energie"

Vom parcurge impreuna parti importante din ramuri precum Ontologie, Neurologie, Biologie, Sociologie, Psihologie si vom aduce in constiinta voastra distinctii si metode practice pentru gestionarea eficienta a energiei personale.

Please reload

LEADERSHIP COLABORATIV

Desi echipa manageriala (atat cea de top manageri cat si cea de middle manageri) este formata din oameni competenti, exista uneori  o dinamica relationala si colaborativa slaba, si un schimb incomplet de informatii,  o lipsa a intelegerii la zi a imaginii de ansamblu a proiectelor, toate acestea  inseamna zilnic, pierdere de timp, de  energie, aparitia de  blocaje. Practic grupul nu beneficiaza pe de-a'ntregul de forta avantajelor colaborative, de simbioza si puterea intelegentei colective. Acest workshop aduce o mai buna cunoastere a profilelor comportamentale si creaza noi vehicule relationale, de comunicare si de lucru menite a fluidiza si accelera obtinerea de rezultate. 

Evaluare 360 GPI

Instrument de evaluare complex, modern, precis. Vei afla cum te percep colegii tai. Instrument precis util in cresterea  gradului de constientizare compotamentala individuala si de grup si de coagulare a echipelor.

Seminar de 1 zi "Cross cultural management"

Cand lucrati cu oameni din mai multe culturi, este bine sa fiti pregatiti sa o faceti la nivel  profesionist.

Angajeaza pentru o cariera, nu doar pentru un job| Atrage. Angajeaza. Retine. Dezvolta

Recrutarea și retenția sunt printre problemele cele mai provocatoare cu care se confruntă organizațiile din întreaga lume. Personalul de supraveghere, manageri și oameni de resurse umane din cadrul organizațiilor caută întotdeauna soluții la provocările de recrutare și de reținere a angajaților lor. 

Acest workshop este conceput cu instrumente și tehnici de recrutare și de reținere eficiente, pe care organizațiile le pot utiliza pentru a evalua și a aborda provocările forței de muncă cu care se confruntă.

Seminar de 1 zi "Understanding finance management for non-finance people"

Daca esti in board, trebuie sa stii despre ce se vorbeste. Daca vrei sa ajungi GM, va trebui sa intelegi bine si finantele. Start now.

Pentru echipe dinamice "Team building si fundamentele leadershipului, pe barca"

Fie ca este o echipa tanara de manageri fie ca este un mix de varste, este bine sa existe un moment zero, in care se pun fundamentele leadershipului, uniform,si se pleaca la drum cu aceleasi principii.

Workshop "Reguli si proceduri in business.Cat si pana unde?"

Pana unde poti merge cu organizarea in detaliu? Unde incepe si unde se termina eficienta? Cum pastram echilibrul  intre motivatie si reguli.

Assesment  in cadrul organizatiei "Ce ii motiveaza pe angajati"

Pentru organizatiile unde este importanta politica de retentie.

Seminar de 1 zi" Mindfulness for managers"

Cand multi-taskingul ajunge un adversar, e timpul sa te reconectezi la puterea inteerioara, sa cultivi prezenta si concentrarea.

Workshop "Manager stimulator sau manager inhibitor. "

Seminar de 1/2 zi . Conversatie autentica si tehnici de analiza comportamentala complexe pentru stimularea lidershipului transformational

Seminar " Advanced sales techniques B2B"

Un workshop revigorant, de 2 zile, Pentru orice echipa de salesi rafinati B2B doritori sa isi improspateze gandirea si portofoliul . 

More Sales through LOYAL CLIENTS

Un workshop foarte specializat, de 2 zile, pentru orice echipa de sales  care vrea sa genereze profit mai mult prin intelegerea si folosirea instrumentelor si competentelor de loializare a clientilor.

EVALUARE DISC

De 100 de ani,oamenii evalueaza 4 dimensiuni vitale ale succesului : Dominanta, Influenta, Tenacitatea, Organizarea. Tu pe unde te pozitionezi?

Compensatii si beneficii | Atrage. Recunoaste. Recompenseaza

Pentru managerii de HR si numai. Pentru cei care angajeaza si vor sa atraga si retina in echipa oameni valorosi.

Workshop de 1 zi.

HR Business Partner | Parteneriatul HR cu managementul de top

Noul partener de afaceri HR (HRBP) este un workshop care se concentrează în mod intenționat asupra domeniilor care sunt esențiale pentru parteneriatul emergent dintre HR și liniile de business.

Workshop de 1 zi.

INTELEGEREA STILURILOR DE COMUNICARE PENTRU A FACE PREZENTARI DE SUCCES

.

.

.

.

Please reload

bottom of page