top of page
WORKSHOP "HR Business Partner"

Parteneriatul cu managementul de top

 

Introducere

Conversația despre HR având un "loc la masă" s-a încheiat. Ușa este deschisă. HR are sediul și este din ce în ce mai mult considerată o funcție de partener de business - lideri care se aliniază cu unitățile de afaceri, chiar și atunci când își păstrează o funcție HR centralizată.

Dar, pentru multe organizații, aceste parteneriate sunt frustrante pentru ambele părți ale ecuației, deoarece rolurile au fost ocupate de generaliștii din domeniul resurselor umane - profesioniștii de mult timp pe abilitățile funcționale de resurse umane, dar și pe experiența din alte domenii ale afacerii. Pentru a furniza rezultatele pe care organizațiile le caută, profesioniștii în domeniul resurselor umane au nevoie de un nou set de competențe. Unele dintre aceste abilități sunt legate de talent, unele de afaceri.

Noul partener de afaceri HR (HRBP) este un program complex care se concentrează în mod intenționat asupra domeniilor care sunt esențiale pentru parteneriatul emergent dintre HR și liniile de business.

 

Obiective de învățare

1. Veți afla de ce ar trebui să depășiți limitele personale și profesionale.

2. Veți învăța cum să deveniți un partener de business de încredere și ceea ce este necesar pentru a fi unul de succes.

3. Veți învăța cum să vă creșteți credibilitatea.

4. Vei câștiga noi abilități și vei îmbunătăți altele.

5. Veți împărtăși cunoștințele.

6. Vă veți distra!

 

După finalizarea cu succes a acestui program de dezvoltare, vei fi capabil:

• să poți construi relații mai eficiente în cadrul organizațiilor tale și să crești vizibilitatea;

• să demonstrezi credibilitatea față de părțile interesate;

• să știi cum să vă concentrați asupra domeniilor care contează cel mai mult și să adăugați cea mai mare valoare afacerii acum și în viitor;

• să poți maximiza oportunitatea prezentată funcției de resurse umane pentru a demonstra valoarea în contextul climatului economic actual;

• să dezvolți capacitatea și potențialul ca lider HR al viitorului.

bottom of page