top of page
iulia mitcu9.JPG

IULIA MÎTCU

Există multe feluri în care ne-am putea caracteriza dacă cineva ne-ar pune această întrebare. Însă nici unul nu ar fi complet. Suntem în infinite feluri în funcție de experiențele pe care le trăim.  Sunt o persoană entuziastă, cu o adaptare formidabilă la schimbare și provocări. Am forța și bucuria de a determina și motiva oamenii din jurul meu. Sunt într-un proces continuu de învățare, cunoaștere și autocunoaștere, de dezvoltare personală.

   

 

Iulia Mîtcu este actriță și trainer,  autorul  workshopului “Poți orice-Tehnică vorbitului în public”.

Este atestată Trainer – Formator prin SC.Extreme Training, are un  masterat în PR Comunicare și este licențiată în Arta Actorului, Academia de Teatru și Film, București. 

Din anul 2014 s-a dedicat unor proiecte, ateliere de teatru și dezvoltare personală pentru oamenii care vor mai mult de la ei în ceea ce privește comunicarea, asertivitatea, persuasiunea, manifestarea expresiei de sine, a autenticității, gestionarea energiei personale și a exprimării impactate, arta  prezentărilor în fața unui public( restrâns sau larg), adică, trăiește cu pasiune și dedicare pentru a determina oamenii să aibă în viața lor rezultate prin comunicare de calitate. 

Conduce cu pasiune atelierele:

-TEHNICA VORBITULUI IN PUBLIC

-PRESENTATION SKILLS FOR MANAGERS

A lucrat cu personalități din lumea teatrului ca studentă și actriță: Marcel Iureș, Alexandru Dabija, Sanda Manu, Margareta Pogonat, Mihai Mălaimare, Ion Cojar, Victor Ernest Mașek, Ileana Berlogea și alții.

 În perioada 1994-2003 a jucat pe scenele  Teatrului “C.I.  Nottara”, “Teatrul Evreiesc de Stat” și Teatrul “Radu Stanca”  din Sibiu

Este membru UNITER din anul 2015, membru e-Talenta și membru Mandy Actors International, platforme de casting europene pentru actori profesioniști.

A jucat în  serialele de televiziune “Lecții de viață” și “Las Fierbinți” la Pro TV,  a realizat reclame publicitare video, dublaje voci desene animate la TVR1.

A avut roluri în filmele “Pepe și Fifi”,  regia Dan Pița,  “Arrian Ferry”, regia Gerrard Cuq - Atlantis Film, “Călătorie de vis, regia Valentin Hotea.

În perioada 2004-2008 a avut diverse proiecte în televiziune în calitate de Producător tv: Reality Show la Euforia TV, ”Lumea citește”,  moderator Ioan T. Morar la TVR1, “Sub alt chip”,  moderator Andreea Marin  la TVR1, “Rezervat VIP” la Antena1,  emisiunea “9595” la  Antena 1, moderator doctor psiholog Cristian Andrei.

În noiembrie 2008 a fost managerul de eveniment “Gala Dinner”, invitat de onoare Henry Kissinger, fost secretar de stat american, în cadrul proiectului Gala “10 pentru România” – Realitatea TV, moderator, Mihai Tatulici.

A susținut evenimente și proiecte culturale în cadrul Teatrului Excelsior București și la Editura For You. În anul 2017 a obținut diploma de Facilitator Energy Healing Training Experience 1.

A contribuit la realizarea unor proiecte educaționale dedicate sănătății și îngrijirii corecte a copilului, alături de doctorul neonatolog Ana Culcer, în cadrul “Asociației Secretul Evoluției”.

A fost si este susținuta prin recomandări puternice din partea unor personalitați din lumea teatrului, doctori in teatrologie,  precum Victor Ernest Mașek, Ileana Berlogea, Elena Patap, Oana Borș.

În prezent continuă sa transmită cunoașterea și experiența sa in arta comunicării, a dezvoltării personale.

Fire generoasă, pozitivă, energică și prietenoasă, Iulia este un partener de nădejde care te poate ajuta sa fii confortabil și impactant cand ai de vorbit in public.

bottom of page