top of page
LEADER STIMULATOR SAU INHIBITOR?

 

Ți s-a întâmplat să lucrezi pentru un manager care a scos la iveală tot ce aveai mai bun de dat în rolul în care erai? Care să te facă să simți că strălucești și să demonstrezi uneori capabilități de care nici măcar nu erai conștient că le ai?  Sau dimpotrivă, ai avut vreodată un manager despre care să fi simțit că îți blochează inteligența și că ai fi fost capabil de mult mai mult?

Prin cultura actuală de management, sunt pe cale de dispariție acei manageri care se trezesc de dimineață cu gândul de a face viață amară celor din echipele lor. De cele mai multe ori, intenția e  pozitivă, toți sau aproape toți ne  dorim să fim buni, foarte buni conducători de echipe nu-i așa? Și totuși, cărările iadului rămân pavate cu intenții bune așa că, uneori, din cea mai bună intenție, unii dintre noi adoptăm tactici care nu ajută la eliberarea potențialului colegilor din echipele noastre.  

Acest training are ca scop identificarea stilului tău propriu și apoi explorarea mindset-ului necesar și a comportamentelor care să te ajute să te transformi dintr-un manager plin de intenții bune într-unul care trăiește aceste intenții. Pe parcurs vei descoperi inclusiv acțiuni imediate pe care le poți lua pentru a îi stimula pe colegii din echipa ta.  

Cursul se adresează managerilor mai noi la fel de mult ca și celor experimentați și, printr-un mix de teorie actuală, studii de caz, experimentare prin exerciții și practică conduce la crearea unui plan de acțiune individualizat.

 

Sesiunea durează o zi și jumătate la care recomandăm cu stăruință o zi de follow-up.

bottom of page