top of page

ALEXANDRU CIRNARU 

BPM expert & Senior LSS Consultant

Este pasionat de imbunatatire continua si proiectarea proceselor considerand ca aceste cunostinte pot fi folosite pentru a schimba radical organizatiile dar si pentru a putea valorifica adevaratul potential  al solutiilor actuale de tip: digitalizare, Robotic Process Automation sau automatizari.

 

Are o experienta de mai mult de 10 ani in schimbarea organizatiilor si a proceselor, lucrand ca si consultant intern si extern in diverse multinationale din top 500 fortune, din industrii diferite, pentru functiile principale sau suport, cu rezultate cuantificabile in P&L.

S-a format si a fost certificat LSS GB si BB in industria energetica, in cadrul unui program LSS derivat din Motorola si GE.

 

Alex considera ca “Lean Six Sigma” sau “Lean” si “Six Sigma” reprezinta trecutul, actualul dar mai ales viitorul deoarece inglobeaza sub aceiasi “eticheta” multiple cunostinte esentiale pentru orice rol din organizatiile noastre dar in acelasi timp reprezinta punctul de plecare in imbunatatirea continua dar si a diverselor metodologii, standard sau abordari (ISO, BPM, Agile, Innovation).

 

Certificat: LSS GB & BB Alstom, LSS BB IASSC, Coach LSS HP, Lider de proiect, manager de program, trainer, coach, BPM Expert.

 

Experiența pe care am dobândit-o în ultimii 10 ani de când utilizăm, adaptăm și implementăm metodologii Lean Six Sigma sau BPM în companii și organizații de renume din TOP 500 Fortune, ne recomandă să acordăm și consultanță celor care doresc să optimizeze anumite procese din cadrul firmelor în care activează sau nu stiu cum sa rezolve diverse probleme ale companie/ cum sa atinga diverse obiective. Prin intermediul acestui serviciu putem să conducem proiecte de îmbunătățire, să oferim mentoring sau coaching pentru cei care conduc la rândul lor proiecte de îmbunătățire sau implementează programe de transformare organizațională. De asemenea putem să evaluăm o companie în vederea intocmirii unui plan de transformare organizationala cu implementare pe termen scurt, mediu si lung.

 

Consultanța pe care o oferim companiilor în ceea ce privește optimizarea proceselor este gândită în așa fel încât organizația să obtina imbunatatiri cuantificabile in P&L  și să își formeze proprii specialiști. În momentul în care o companie și-a format proprii specialiști, va putea sa continue transformarea organizationala pe termen lung.. Recomandăm acest tip de abordare pentru toți clienții noștri.

Oferim consultanță pentru programele Lean Six Sigma, dar și BPM. În cadrul programelor de consultanță pentru BPM, ajutăm la definirea si implementarea modelului BPM pentru organizație, propunem proiecte de îmbunătățire, oferim training și coaching pentru angajați și urmărim apoi cum se derulează proiectele în companie, astfel încât să ne asigurăm că totul iese ca la carte. Ne ocupăm și de implementări de modalitati de lucru 5S, adaptand metodologiile cunoscute pentru a raspunde cerintelor clientului.

 

 

Pe langa formare si invatare activa, punem la dispozite propria expertiza pentru a transforma organizatia din care faci parte.
Oferim serviciile de mai jos, gandite astfel incat organizatia sa se schimbe dar si sa isi formeze proprii specialisti pentru a continua transformarea si dupa ce consultantii incheie proiectele. Recomandam aceasta abordare pentru toti clientii nostri insa putem adapta aceste servicii in functie de cerinte!

 • LIVRABILE
  Implementare BPM
  Designul si implementarea arhitecturii proceselor
  Implementare program imbunatatire continua Lean/ Six Sigma/ Lean Six Sigma
  Evaluarea organizatiei si generarea planului de imbunatatire
   

 • PROGRAME TRANSFORMARE ORGANIZATIONALA:
  5S
  Lean
  LSS
  BPM

Urmatoarele workshop-uri pe care Alexandru  le  faciliteaza sunt:​

 

-Certificare Lean Six Sigma 

-Certificare Black Belt 

ALEXANDRU CIRNARU.jpg
bottom of page