top of page

PUBLIC SPEAKING 

Curs Open,  dinamic,  se lucreaza  activ împreună cu  trainerul actor IULIA MITCU.

Intr-o maiestuasa impletire de  teorie actuala, exerciții și transmitere de  experiența personală, Iulia conduce grupul la un salt în calitatea de vorbitor public, cu gratie.

Data:

Vineri, 7 februarie de la ora 9.30 dimineața, la 16.30

+ Sambata, 8 februarie, de la 10.00- la 15.00,  la Qreator.

 “Poti orice -Tehnica vorbitului în public"
 
 
În spatele fricilor stă Puterea ta

Cum ar fi dacă de azi înainte, pentru un an de zile, ai spune "Da!" la tot ceea ce te sperie, te provoacă, te încearcă, te scoate din zona de confort? Cum ar fi să-ți iei inima-n dinți și să spui "Da" la tot ceea ce înainte spuneai "Cu siguranță NU"

Cum ar fi să vorbești în public, deși e cea mai mare teamă cu care te confrunți?

Inamicul cel mai mare când vine vorba despre vorbitul în public este frica ce este însoțită de emoții incontrolabile.  Emoţiile sunt un aspect firesc al carierei de vorbitor. Ca vorbitor ai mereu emoţii. De exemplu, actorii au emoţii şi la început de carieră şi când sunt în vârful carierei. Este greşită percepţia că ei au talent, sunt antrenaţi şi nu au emoţii. Dimpotrivă, mai ales în preajma premierelor, actorii sunt extrem de emoţionaţi. Sunt emoţii reale care se manifestă la fel ca la orice om.

Da, actorii se pregătesc ca să susțină partituri în fața publicului prin tehnici și instrumente specifice Artei Actorului, emoțiile fiind diluate de acest pilon de siguranță – antrenamentul.

Este important să conștientizezi că există o distincție clară între a Vorbi și a Comunica. Sunt două procese total diferite.

În față publicului vorbirea ta nu poate fi ca cea din viața de zi cu zi. De exemplu: înceată, repezită, răstită, domoală, bolborosită, tărăgănată, pițigăiată, lineară, într-un cuvânt, neglijentă.

O vorbire neglijentă și plină de imperfecțiuni este neconvingătoare,  poate deveni obositoare iar mesajele își pierd  claritatea.

Anthony Robbins spune: “Felul în care comunicăm cu ceilalți și cu noi înșine determină calitatea vieții noastre”.

 De aceea, ca speaker, ai nevoie la un moment dat de un îndrumător, trainer, coach, sau cum vrei să îi spui, care să îți faciliteze ieșirea din blocaje și emoții sabotoare și deprinderea unor rutine potrivite în direcția vorbitului în public.

Teoria că spontaneitatea se bazează pe inspirație este falsă. Spontaneitatea, naturalețea, improvizația au ca suport o pregătire temeinică. Discursul trebuie prestabilit, elaborat, documentat. Speech-ul trebuie să aibă precizie, să fie bine structurat și organizat.  Un vorbitor profesionist își repetă textul, ideile pe care le are de comunicat.

Marja de improvizație, acel ceva isteț și personalizat se bazează pe antrenament și pregătire. Dacă înaintea unei prezentări in fața publicului te bazezi pe improvizație, fără să fii pregătit, s-ar putea să ai surprize, inspirația să te părăsească și să  “bați câmpii”, să îți placă, să apreciezi și să înțelegi doar tu ce spui.

Vorbitul în public este o Artă.

Fazele pregătirii unui discurs, dozarea efortului, strategii de menținere a atenției active a auditoriului, a ascultării reale și a puterii de concentrare sunt teme importante pentru vorbitorul în public.

 

Cui se adresează cursul?

 

  • tuturor celor care se află în discomfort când sunt anunțați că trebuie să susțină o prezentare sau să vorbească în public, au un nod în gât sau îi apucă “groaza”

  • persoanelor din mediul business implicate în procese de comunicare( manageri, agenți de vânzări)

  • celor care vor să își perfecționeze vorbirea și să performeze în Arta comunicării

  • celor care doresc să deprindă tehnici din Arta Actorului pentru propria dezvoltare personală.

 

Ce vei experimenta în cadrul  cursului?

 

  • Conștientizare -aducerea atenției pe înțelegerea mecanismului conștient – subconștient, “cum  gândesc”- “cum mă simt”

  • Tehnici din Arta Actorului pentru pregătirea apariției în fața publicului (dezinhibare, relaxare, stări de bucurie, umor, zâmbet)

  • Tehnici de rostire

  • Tehnici de respirație

INVESTITIE: 199  Eur

4.png

Koffee to Know, pe tema: INTELIGENȚA EMOȚIONALĂ. Manifestarea și gestionarea propriilor emoții, punte către emoțiile celorlalți

Introducere :
Ce înseamnă “KOFFEE to KNOW” ? Un workshop dinamic, 'la o cafea', cu lideri din organizații, în care un facilitator de lidership lucrează activ împreună cu grupul o temă și, folosind atât inteligența colectivă a grupului cât și exerciții și experiența personală, conduce grupul la un salt în conștientizare. 

Descriere detaliata:

Vineri, 14 iunie, la ora 9 dimineața, la Qreator, te invităm împreună cu alți lideri, să experimentăm o sesiune ce se concentrează pe câteva fațete ale celei mai frumoase și valoroase nestemate din coroana Lidershipului: Inteligența Emoțională.

În cele 2 ore petrecute împreună vom  împărtăși idei despre conștientizarea emoțiilor noastre, vom analiza câteva instrumente pe care le avem la îndemână pentru a ne gestiona reacțiile  și a ne adapta acțiunile conform cu ceea ce ne dorim profund.

De asemenea, vom explora punți către înțelegerea și vectorizarea emoțiilor celorlalți, pentru ca, îmbunătățind calitatea relațiilor noastre, să devenim lideri mai buni.

Și cum avem nevoie de mai mult decât să cunoaștem informații și să gândim despre noi înșine, îți propunem să vii pregătit/ă  pentru exerciții și experiențe!   

Te așteptăm la o conversație cu miez.

Maria-Iris, Oana, Irina, Anda, Valentin, Ana,  Corneliu, Cristina, Bogdana, Anca, Iulia

Camera: DANS SI FILM

Data: 14.06.2019
Ora: 9-12

 

 

* Evenimentul se adresează exclusiv persoanelor cu vârsta minimă de 18 ani.

**Tipul de eveniment: privat

***Intrare in baza PRIMIRII UNEI INVITATII  si a confirmarii ei  si achitarii  taxei de 99 ron.

Vineri, 5 aprilie, ora 9:00 

 

La  Qreator

echipa LEADERSHIP INTEGRATIVE  lansează  'KOFFEE to KNOW‘ 

 

Ce înseamnă “KOFFEE to KNOW” :

Timpul este cea mai importantă resursă și a-l folosi cât mai eficient este dorința tuturor liderilor. Prin conceptul “KOFFEE to KNOW”  organizăm pentru companiile din România intervenții scurte dar eficiente,  întâlniri 'la o cafea' cu leaderii din organizații ( 3 h) în care un facilitator de leadership dezbate activ împreună cu grupul o tema de leadership importantă pentru echipă. 

(Ex: time management, self-leadership, mindfulness, tipuri de abordări adaptate la comportamente  dificile, loializarea clienților, motivarea angajaților, creșterea coeziunii în echipe, influențare, etc).

​De la conversațiile pitagoreice, socratice sau platoniene, până la conferințele moderne cu specialiști pe diverse domenii, schimbul de idei și dezbaterea unor teme de interes au dus la salturi în conștiința oamenilor, la modificări de paradigme care au înlesnit transformări comportamentale iar la rândul lor au generat acțiuni cu rezultate măsurabile. 

În istoria umanității marile invenții au ca scânteie o idee care preocupă pe cineva și care și-a căutat răspunsuri nu numai în mintea și intuiția sa ci și apelând la cunoștințele și inteligența colective.

Beneficiile  imediate ale unui 'KOFFEE to KNOW' pentru o echipa managerială:

1.      abordarea unor subiecte de interes imediat : folosind atât inteligența colectivă a grupului cât și  experiența facilitatorului, acesta conduce grupul la un salt în conștientizare prin conversații cu scop, pe o structură teoretică. 

2.      ​mobilizarea echipei pentru găsirea unor soluții la situațiile lor specifice. 

3.      ​team bonding, creșterea încrederii între membrii echipei. 

 

Abia așteptăm să ne vedem cu tine vineri,  la o cafea și la o conversație cu miez.

Echipa de LEADERSHIP INTEGRATIV:

Maria-Iris, Oana, Irina, Valentin, Corneliu, Anda, Bogdana, Anca, Christian, Olivier, Corina

INVITATIE.jpg
KTK 2.jpg
CONVERSATII de LEADERSHIP cu echipa manageriala, la o CAFEA

KOFFEE to KNOW , about : inteligenta emotionala

KOFFEE to KNOW , about : team bonding 

KOFFEE to KNOW,  about : utilizarea fortei inteligentei colective a echipei

KOFFEE to KNOW,  about : mindfulness

KOFFEE to KNOW,  about : cum sa lucram mai bine cu introvertitii

KOFFEE to KNOW,  about : self leadership

KOFFEE to KNOW,  about : cultivarea intuitiei 

KOFFEE to KNOW,  about : diferente culturale 

KOFFEE to KNOW,  about : cum ne cultivam comportamentele de succes in leadership

...si multe alte teme, de interes pentru voi, la cerere, conversatii facilitate de membrii echipei noastre.

bottom of page