Koffee to Know, pe tema: INTELIGENȚA EMOȚIONALĂ. Manifestarea și gestionarea propriilor emoții, punte către emoțiile celorlalți

Introducere :
Ce înseamnă “KOFFEE to KNOW” ? Un workshop dinamic, 'la o cafea', cu lideri din organizații, în care un facilitator de lidership lucrează activ împreună cu grupul o temă și, folosind atât inteligența colectivă a grupului cât și exerciții și experiența personală, conduce grupul la un salt în conștientizare. 

Descriere detaliata:

Vineri, 14 iunie, la ora 9 dimineața, la Qreator, te invităm împreună cu alți lideri, să experimentăm o sesiune ce se concentrează pe câteva fațete ale celei mai frumoase și valoroase nestemate din coroana Lidershipului: Inteligența Emoțională.

În cele 2 ore petrecute împreună vom  împărtăși idei despre conștientizarea emoțiilor noastre, vom analiza câteva instrumente pe care le avem la îndemână pentru a ne gestiona reacțiile  și a ne adapta acțiunile conform cu ceea ce ne dorim profund.

De asemenea, vom explora punți către înțelegerea și vectorizarea emoțiilor celorlalți, pentru ca, îmbunătățind calitatea relațiilor noastre, să devenim lideri mai buni.

Și cum avem nevoie de mai mult decât să cunoaștem informații și să gândim despre noi înșine, îți propunem să vii pregătit/ă  pentru exerciții și experiențe!   

Te așteptăm la o conversație cu miez.

Maria-Iris, Oana, Irina, Anda, Valentin, Ana,  Corneliu, Cristina, Bogdana, Anca, Iulia

Camera: DANS SI FILM

Data: 14.06.2019
Ora: 9-12

 

 

* Evenimentul se adresează exclusiv persoanelor cu vârsta minimă de 18 ani.

**Tipul de eveniment: privat

***Intrare in baza PRIMIRII UNEI INVITATII  si a confirmarii ei  si achitarii  taxei de 99 ron.

Vineri, 5 aprilie, ora 9:00 

 

La  Qreator

echipa LEADERSHIP INTEGRATIVE  lansează  'KOFFEE to KNOW‘ 

 

Ce înseamnă “KOFFEE to KNOW” :

Timpul este cea mai importantă resursă și a-l folosi cât mai eficient este dorința tuturor liderilor. Prin conceptul “KOFFEE to KNOW”  organizăm pentru companiile din România intervenții scurte dar eficiente,  întâlniri 'la o cafea' cu leaderii din organizații ( 3 h) în care un facilitator de leadership dezbate activ împreună cu grupul o tema de leadership importantă pentru echipă. 

(Ex: time management, self-leadership, mindfulness, tipuri de abordări adaptate la comportamente  dificile, loializarea clienților, motivarea angajaților, creșterea coeziunii în echipe, influențare, etc).

​De la conversațiile pitagoreice, socratice sau platoniene, până la conferințele moderne cu specialiști pe diverse domenii, schimbul de idei și dezbaterea unor teme de interes au dus la salturi în conștiința oamenilor, la modificări de paradigme care au înlesnit transformări comportamentale iar la rândul lor au generat acțiuni cu rezultate măsurabile. 

În istoria umanității marile invenții au ca scânteie o idee care preocupă pe cineva și care și-a căutat răspunsuri nu numai în mintea și intuiția sa ci și apelând la cunoștințele și inteligența colective.

Beneficiile  imediate ale unui 'KOFFEE to KNOW' pentru o echipa managerială:

1.      abordarea unor subiecte de interes imediat : folosind atât inteligența colectivă a grupului cât și  experiența facilitatorului, acesta conduce grupul la un salt în conștientizare prin conversații cu scop, pe o structură teoretică. 

2.      ​mobilizarea echipei pentru găsirea unor soluții la situațiile lor specifice. 

3.      ​team bonding, creșterea încrederii între membrii echipei. 

 

Abia așteptăm să ne vedem cu tine vineri,  la o cafea și la o conversație cu miez.

Echipa de LEADERSHIP INTEGRATIV:

Maria-Iris, Oana, Irina, Valentin, Corneliu, Anda, Bogdana, Anca, Christian, Olivier, Corina

Contact

contact@leadership-integrative.com

+40726626988

Almadido

Advanced Coaching and Leadership for Life and Business

  • Black Facebook Icon

© 2023  all rights reserved  Almadido.